Cégtörténet

A Health and Beauty Csoport eredetileg egy kiterjedt és diverzifikált nyomda- és kiadóház része volt. Története egészen az 1813-as évekig nyúlik vissza, amikor Gottlieb Braun Karlsruheban megalapította a vállalkozást.

Az erős harcokat vívó gyógyszerpiacon a cég adott ki egyedül szakmagazinokat. Ezért nagy újjászervezési erőfeszítésekre volt szükség. Az orvosi szaklapok 1988-as eladása előtt ezek a lapok képezték az alapot a ‘szomszédos’ piacok vizsgálatához, ahol különösen a ‘wellness’ piacban láttak nagy lehetőséget.

Amikor 2000-ben tulajdonosváltás történt, álmunk új értelmet kapott, amely máig változatlanul érvényes: A wellness-piac kereskedelme érdekében a szaklapok és szakvásárok határokon túllépő integrációért dolgozunk. Célunk, hogy a szépségipar fő információforrása és a legértékesebb kommunikációs platformjaként működjünk.

Tartós értéktöbbletet kínálnunk partnereinknek, munkatársaink számára pedig gondoskodunk a biztos, változatos és önmegvalósító munkahelyről. Minden országban, ahol jelen vagyunk a piacon, korrekt és megbízható üzleti partnernek számítunk.

A Health and Beauty Csoport olyan nemzetközi szépségipari médiavállalkozás, mely 20 országban több mint 35 szakmai kiadványt, online platformot és szakkiállítást kínál olvasói, kiállítói és ügyfelei számára. Központunk a németországi Karlsruheben van.

Üzleti és médiatudásunk, innovációs erőnk, partnerkapcsolataink, lapjaink, valamint kiállításaink Európában vezető és márkasemleges szakmédiummá tettek bennünket.

Ügyfeleink számára új piacokat nyitunk, így velük együtt mi is dinamikusan növekedhetünk, megerősítve piacvezető pozíciónkat kül- és belföldön egyaránt.

Együtt dolgozunk a szépségipar meghatározó szereplőivel, kozmetikusokkal, fodrászokkal, körmösökkel, akik tudásukkal segítik munkákat, és akik a mi segítségünkkel első kézből juthatnak hozzá az újdonságokhoz valamint legfrissebb hírekhez, érdekességekhez. Rendszeres szereplői lapunknak, ezáltal pontosan ismerjük a szépségipar szereplőinek aktuális igényeit, amelyekhez gyorsan alkalmazkodunk.

Többcsatornás hirdetési lehetőséget biztosítunk partnereinknek offline és online.

Győződjön meg Ön is teljesítőképességünkről és vegye fel velünk a kapcsolatot!