Kiállítások, vásárok

A kozmetikai szakvásárok

Manapság a professzionális kozmetikai szakmában alapvető fontosságúak. Már csak azért is, hogy a kozmetikai piac gyors fejlesztéseit és trendjeit nyomon lehessen követni.

A Health and Beauty Holding (Europe) GmbH egy világhírű, vezető márka biztonságát és hozzáértését kínálja, magas színvonalú rendezvényeivel pedig korrekt kapocsnak számít partnerei kínálata és kereslete között. A szolgáltatás és a koncepció teljes mértékben a vásáron résztvevők igényeire lett szabva. Első osztályú szolgáltatások, és a vásártechnikába történő állandó beruházások gondoskodnak arról, hogy a látogató a kínálatra, a kiállító pedig a vendégeire tudjon koncentrálni.

A  Health and Beauty cégcsoport vásárai a legfontosabb megrendelőhelyek közé tartoznak, és nagy vonzerőt jelentenek mind a bel-, mind a külföldi szakmai látogatóknak valamint kiállítóknak.

A háttérben okos, és logikusan felépített üzletágak gondoskodnak a teljes körű szakmai támogatásról, ez az alapja a Health and Beauty cégcsoport által rendezett vásároknak.

A kiállító cégek által a teljes szakmát lefedő termékkínálat mellett egyre nagyobb részt foglal el a kozmetikusok továbbképzése. Éppen ezért a BEAUTY vásárok állandó részei az aktuális témákkal foglalkozó, átfogó illetve minőségi szak- és keretprogramok.

A Health and Beauty cégcsoport elkötelezettségének mozgatórugói a kiállítók és vásárlátogatók céljai, kívánságai. Azért, hogy partnereink üzleti sikereit hosszú távon biztosítani tudjuk, új piacok megcélzásánál is felhasználjuk átfogó szakmai ismereteinket. Ez azt jelenti, hogy olyan országokra terjesztjük ki jelenlétünket, melyek partnereink részére kihasználható működési területet és nagy mértékű eredményességet ígérnek. Ezért az európai határokon túl éppúgy tevékenyek vagyunk, hiszen a BEAUTY FORUM vásárok a kozmetikai piacokon világszerte meghatározóak.

És mi lehetne ideálisabb, mint a szakvásárok és a szaklapok összekapcsolódása? A Health and Beauty Cégcsoport vállalkozásai, a Health and Beauty Business Media Kft. és a Health and Beauty Germany GmbH felismerték ezt az igényt, és egyesítették szakértelmüket: A Health and Beauty Business Media Kft. által évi 10 alkalommal, havonta megjelentetett BEAUTY FORUM szaklap egyebek mellett a BEAUTY FORUM HUNGARY vásári közlönye. Ezen felül számos európai országban léteznek BEAUTY FORUM kiadványok.

A magazin az olvasóink nagy részét jelentő vásárlátogatóknak éppúgy, mint a hirdetők/kiállítók számára egyesíti egy egyedülállóan erős együttműködő partner minden előnyét a teljes kozmetikai piacon. Ez a teljes piaci lefedettségnek, a nemzetközi szinten történő célzott hirdetés-megjelenéseknek, megalapozott piaci információknak és a professzionális együttműködők közvetítésének köszönhetően a célcsoportok hatékony elérését jelenti egy új piacra való belépéskor.

Teljes körű szolgáltatás és hozzáértés egy kézből – ez az igény vörös fonalként húzódik végig a Health and Beauty koncepcióján.